Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken een: Customer Service Medewerker

Outdoor Life Group Nederland Gouderak BV is op zoek naar een Customer Service Medewerker  op minimaal Mbo-niveau (4).  Ben jij op zoek naar een leuke baan bij een veelzijdige, snelle en mooie organisatie? Lees dan snel verder.

Dit ben jij

Je kunt goed omgaan met Microsoft Office en je hebt ervaring met ERP pakketten (SAP is een pre). Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Je hebt uitstekende en vlotte communicatieve vaardigheden. Je bent leergierig, accuraat, geordend en weet het overzicht te houden. Minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Dit zijn wij

Outdoor Life Group Nederland Gouderak B.V. is een toonaangevende organisatie in de Benelux op het gebied van ontwerp, productie en distributie van tuinhout en tuinhuizen. De grote DIY retailers en e-tailers van de Benelux behoren tot onze klantenkring. Wij bieden een breed assortiment producten, van tuinpalen en tuinplanken, picknicktafels en zandbakken tot luxe tuinhuizen. Wij leveren deze artikelen met onze transportservice aan winkels en bij consumenten thuis.

Dit ga je doen

Je zorgt ervoor dat onze klanten uitstekend geholpen worden met allerhande vragen en verzoeken. Samen met je collega’s verwerk je correct en tijdig al het contact met onze klanten.

Naast dit klantcontact, per telefoon of mail, verwerkt en coördineert de afdeling customer support inkomende orders en biedt klanten de juiste oplossing bij klachten of problemen.
Hiervoor heb je veel contact met je collega’s van de afdelingen logistiek, verkoop en inkoop.
We zijn op zoek naar een collega die minimaal 32 uur beschikbaar is.

Dit bieden we jou

Een open bedrijf met een informele sfeer dat onderdeel is van een grote internationale groep met veel mogelijkheden in opleiding en groei; Werken in een gezellig team met volop ruimte voor eigen ontwikkeling en inbreng; Een baan met een passend salaris en met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd; Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder een prima pensioen en 29 vakantiedagen.

Mooie Uitdaging?

Ben je geïnteresseerd? Email dan je CV en motivatie naar Jolanda Visje:  J.visje@outdoorlifegroup.nl