Ben jij onze nieuwe Stagiair Finance?
Wij zoeken per z.s.m. een Stagiair Finance

Outdoor Life Group Nederland Gouderak BV is op zoek naar een 3e jaar HBO stagiaire Finance.  Ben jij op zoek naar een leuke & uitdagende stage bij een veelzijdige en mooie organisatie? Lees dan snel verder.

Dit ben jij

Je kunt goed omgaan met hedendaagse software en je hebt ervaring met ERP pakketten (SAP is een pre). Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Verder ben je te omschrijven als: communicatief vaardig zowel in woord en geschrift. administratief sterk onderlegd; ervaring met Microsoft Office; leergierig, accuraat en geordend.

Dit zijn wij

Outdoor Life Group Nederland Gouderak B.V. is een toonaangevende organisatie in de Benelux op het gebied van ontwerp, productie en distributie van tuinhout en tuinhuizen. De grote DIY retailers en e-tailers van de Benelux behoren tot onze klantenkring. Wij bieden een breed assortiment producten, van tuinpalen en planken, picknicktafels en zandbakken tot luxe tuinhuizen. Wij leveren deze artikelen met onze transportservice aan winkels en bij consumenten thuis.

Dit ga je leren & doen

Je gaat ervaring opdoen op de financiële administratie waar 4 werknemers werkzaam zijn. Je zal na een inwerkperiode mede verantwoordelijke zijn voor het verzorgen, beoordelen en opvolgen van diverse management rapportages, zoals KPI rapportage, marge analyses, kosten analyse, leverperformance overzichten en diverse ad hoc rapportages. Daarnaast zal je ondersteuning bieden bij de verwerking  van de inkoop facturen.

Dit bieden we jou

Een super leuke stage in een open bedrijf met een informele sfeer dat onderdeel is van een grote internationale groep. Werken in een gezellig team met volop ruimte voor eigen inbreng. Thuiswerken in overleg mogelijk.

Mooie Stage?

Past deze stage bij jou? En ben je beschikbaar van februari tm mei/juni 2022? Stuur een email naar j.visje@outdoorlifegroup.nl . Voor meer informatie kun je je richten tot Jeroen Noorlander 0182-377377.